Module van de maand: iMUIS Rekening Courant

Tot en met 30 april 2016 ontvangt u 35% korting op de module van de maand
van € 225,- (excl. btw) voor € 146,25 (excl. btw)

Verzorgt u meerdere administraties in iMUIS en hebben deze administraties een rekening-courantverhouding (bijvoorbeeld een maatschap- en een privéadministratie)? Dan is het handig om gemakkelijk en snel boekingen tussen deze administraties te maken met de module Rekening Courant. U kunt deze module in de maand april met 35% korting aanschaffen!

De module maakt het mogelijk om een groep administraties te koppelen en vanuit één administratie de kosten te verdelen over de gekoppelde administraties. Dit gaat heel eenvoudig. U hoeft deze niet dubbel in te voeren. U kunt zelfs betalingen van klanten in één keer verrekenen met de juiste openstaande post in de administratie. Met de module Rekening Courant is het heen en weer sturen van facturen en boekingsregels dus overbodig geworden.

Het grote voordeel van onze module is dat al uw rekening courantboekingen altijd op elkaar aansluiten! Dit levert u en uw klanten een flinke tijdsbesparing op, want u hoeft nooit meer in te loggen in de andere administraties om bijbehorende facturen te zoeken.